logo-fixitv

FIXiTV

Επισκευές Τηλεοράσεων Νίκαια

Aν ψάχνετε για τεχνικό στην περιοχή Νίκαια ή εταιρεία επισκευής τηλεόρασης είμαστε δίπλα σας!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

Χάλασε η τηλεόρασή σου;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Αν η TV σου δε λειτουργεί σωστά μην ψάχνεις αλλού. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε κάθε είδους επισκευές τηλεοράσεων όλων των κατασκευαστών. Είτε πρόκειται για οικιακή χρήση της τηλεόρασής, είτε την χρησιμοποιείτε για εταιρικούς σκοπούς καταλαβαίνουμε το άγχος σας. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα επιλύεται με τη συμβολή των τεχνικών μας.

episkeues-tileorasewn-fixitv
episkeues-tileorasewn-fixitv-gr

Επισκευή τηλεόρασης στη Νίκαια με αξιοπιστία και ταχύτητα

Η επισκευή της συσκευής σας γίνεται σε 3 απλά βήματα:

 1. Μας παραδίδετε την τηλεόραση που έχει πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορούμε να το παραλάβουμε από το δικό σας χώρο εφόσον βρίσκεστε σε συγκεκριμένες περιοχές κάλυψης.
 2. Πραγματοποιούμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο και εντοπίζουμε με ακρίβεια το πρόβλημα. Σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής και με τη δική σας έγκριση προχωράμε στο επόμενο βήμα.
 3. Επισκευάζουμε τη συσκευή εντός 48 ωρών εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά. Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω Viber για να την παραλάβετε.

Πότε χρειάζεται επισκευή μια τηλεόραση;

Η TV εμφανίζει νεκρά pixels

Τα νεκρά pixels είναι ένα σύνηθες πρόβλημα σε LED τηλεοράσεις. Πρόκειται για μαύρες ή πράσινες κουκίδες που στέκονται εμπόδιο στην ομαλή θέαση του αγαπημένου σας προγράμματος. Εμείς θα διαπιστώσουμε εάν πρόκειται για κολλημένα ή καμένα πίξελ και έπειτα θα προχωρήσουμε στην επισκευή αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παραμόρφωση χρωμάτων tv

Αν έχετε παρατηρήσει παραμορφωμένα χρώματα στην οθόνη της τηλεόρασης τότε έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε σε σερβις της τηλεόρασης σας. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που επιλύεται αρκετά εύκολα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να την παραλάβετε πίσω.

Οριζόντιες ή κάθετες γραμμές

Είτε εμφανιστούν κατακόρυφες γραμμές είτε οριζόντιες, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι πρέπει να επισπεύσετε την επίσκεψη σας σε ένα κατάστημα επισκευών προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Ενδεχομένως να έχει μαγνητιστεί από κάποιο αντικείμενο που τοποθετήθηκε κοντά, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε.

πότε χρειάζεται επισκευή μια led τηλεόραση

Επισκευή τηλεοράσεων LG στη Νίκαια

Μία LG LED TV αποτελεί μια αξιόπιστη συσκευή για το σπίτι ή για επαγγελματικό χώρο με πλήθος τεχνολογιών που κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Μπορείτε να φέρετε τη συσκευή σας στο χώρο μας, για να λάβετε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής τηλεόρασης LG.

Επισκευή τηλεοράσεων Samsung στη Νίκαια

Η Samsung είναι μία από τις δημοφιλέστερες μάρκες τηλεοράσεων. Ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων παρουσιάζουν τεχνικά σφάλματα και μπορεί ακόμα και να χαλάσουν. Καλέστε μας για να εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής τηλεόρασης Samsung και εμείς θα πραγματοποιήσουμε ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η πηγή του προβλήματος.

Επισκευή τηλεόρασης για επαγγελματίες Νίκαια

Εάν η τηλεόραση αποτελεί εργαλείο της δουλειάς σας για εταιρικές παρουσιάσεις ή για προβολή επιχειρηματικών πλάνων σε πελάτες σας τότε σίγουρα προκύπτει μεγάλο άγχος αν χαλάσει. Αναλαμβάνουμε την επισκευή της ώστε να μπορείτε σύντομα να εργαστείτε όπως επιθυμείτε και σας ενημερώνουμε για τις εργασίες που θα χρειαστούν και το χρόνο υλοποίησης προκειμένου να συνεχίσετε ομαλά τη λειτουργία της επιχείρησης σας. Παράλληλα στη FixiTv παρέχουμε τη δυνατότητα προσωρινής αντικατάστασης της συσκευής σας, με ένα λειτουργικό μοντέλο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής!

Πόσο κοστίζει η επισκευή τηλεόρασης στη Νίκαια

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας θέλουμε να γνωρίζετε τόσο τον χρόνο που χρειάζεται η επισκευή όσο και το κόστος, δηλαδή την τιμή για την εκάστοτε εργασία. Έχοντας άριστη κατάρτιση και εξειδίκευση στις επισκευές τηλεοράσεων, εγγυόμαστε χαμηλότερο κόστος από τις επίσημες αντιπροσωπείες ώστε να μην δαπανάτε παραπάνω χρήματα.  Η τελική διαμόρφωση της τιμής εξαρτάται από το είδος της επισκευής και το χρόνο που απαιτεί η εργασία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα πουλώντας την τηλεόραση σας σε εμάς.

Προσφορά για επισκευή τηλεόρασης Νίκαια

Αν επιθυμείτε να λάβετε προσφορά για την επισκευή της LCD η LED TV σας μπορείτε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας στη Νίκαια

 • Η ευγένεια του προσωπικού ξεχωρίζει και θα σας εξυπηρετούμε πάντα με χαμόγελο.
 • Οι τιμές μας είναι λογικές και πάντα με γνώμονα τη δική σας ικανοποίηση
 • Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας
 • Οι χρόνοι επισκευής είναι προσαρμοσμένοι ώστε να μην περιμένετε ατελείωτες μέρες για να απολαύσετε και πάλι τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.
 • Πραγματοποιούμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο ώστε να προχωρήσουμε σε εργασίες επισκευής μόνο εάν είστε 100% σύμφωνοι και σας συμφέρει οικονομικά.

Συχνές Βλάβες :

Η τηλεόραση δεν έχει σήμα

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να ρυθμίσουμε τα κανάλια της τηλεόρασης σας και να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα με την κεραία της TV. 

Έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση

Αν ακούγεται κανονικά το πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε αλλά δεν έχετε εικόνα στην οθόνη ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής και να αποσυνδέσετε τυχόν συνδεδεμένες συσκευές αποθήκευσης. Αν το πρόβλημα επιμένει τότε αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια καθώς έτσι θα γλιτώσετε χρόνο και ταλαιπωρία.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να ρυθμίσουμε τα κανάλια της τηλεόρασης σας και να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα με την κεραία της TV. 

Η τηλεόραση ανοιγοκλείνει μόνη της

Σε περίπτωση που η συσκευή σας εκκινεί η κλείνει μόνη της, μην πανικοβάλλεστε. Αρχικά δοκιμάστε να την αποσυνδέσετε από όλες τις εξωτερικές συσκευές αλλά και από το wifi. Αν σβήνει μόνη της, σιγουρευτείτε ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ο χρονοδιακόπτης. Αν το πρόβλημα επιμένει επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε γιατί η τηλεόραση Samsung & LG ανοιγοκλείνει μόνη της

Service Τηλεόρασης Νίκαια

Ρύθμιση TV

Μόλις αγοράσατε νέα τηλεόραση και δε γνωρίζετε πως να την ρυθμίσετε;

Αναλαμβάνουμε την ρύθμιση της και το Σέρβις , ώστε το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να την απολαύσετε. Ρυθμίζουμε τα κανάλια, την ποιότητα ήχου και εικόνας και εξασφαλίζουμε τη συνδεσιμότητα της στο διαδίκτυο. Αφήστε πάνω μας τις τεχνικές λεπτομέρειες, για να μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά να δείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Επισκευή πλακέτας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν την πλακέτα της τηλεόρασης σας και θα την επαναφέρουν σε πλήρη λειτουργία. Έπειτα από δωρεάν έλεγχο σας ενημερώνουμε για το κόστος και φροντίζουμε κατόπιν δική σας υπόδειξης για την άμεση επισκευή πλακέτας προκειμένου να μπορέσετε να απολαύσετε ξανά τις αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.

Επισκευή τροφοδοτικού

Συχνά η τηλεόρασή σας εμφανίζει σημάδια αδύναμης λειτουργίας, όπως η δυσκολία στην εκκίνηση, αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης ή θολώνει η εικόνα! Τα προβλήματα αυτά συνήθως προκαλούνται μετά από υπερθέρμανση της συσκευής ή αυξομείωση της τάσης! Και ναι, η βλάβη αυτή μπορεί να επισκευαστεί άμεσα, γρήγορα και οικονομικά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε την τηλεόραση στο χώρο μας, για να την ελέγξουμε και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες!

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες και κόστος για την επισκευή της τηλεόρασή σας;

Φόρμα Επικοινωνίας

0
  0
  Το καλάθι μου
  Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σουΕπιστροφή στο κατάστημα
  logo itv